Wat doen wij nu?

Wij zijn verhuisd!

Maar we blijven in de Kasbah! Bazaar 4 hebben we verruild voor een kleiner pand middenin de Kasbah aan de Voorhof 6. De reden is de te hoge huur en de teruglopende winkelverkopen, door de toenemende verkopen via internet. Op Voorhof 6 ben ik 1989 ook begonnen met Erbee Glasateljee, dus we zijn terug naar de basis. Voorhof 6 ligt op ca. 50 meter vanaf het vorige pand. Vanaf de Bazaar linksom de hoek langs het café, rechtdoor de Kasbah in komt u op een pleintje, daar zitten we.

Ateljee

Aan de Voorhof is mijn atelier, met daarnaast zoveel mogelijk glas, lood en gereedschappen voor de verkoop, maar wel minder ruim opgesteld. In het ateljee kunt u dus nog steeds terecht voor opdrachten van  nieuwe producten van glas gemaakt door een professionele glazenier. De verschillende glastechnieken waarin we werken: Glas-in-lood, Brandschilderen, Tiffany en Glasfusing. Combinaties van de verschillende technieken is ook mogelijk. Via het kopje "informatie over..." vindt u uitgebreide informatie over de verschillende glastechnieken. We kunnen ook reparaties en restauraties uitvoeren in glas-in-lood (ook gebrandschilderd) en Tiffany. Ook kunnen we (facet) geslepen glas op maat maken, voor b.v. antieke klokken of horloges, of een antieke kast.

Winkel openingstijden/Webshop

We blijven op het nieuwe adres ook gewoon dezelfde producten verkopen, maar zijn wel minder vaak open. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.30 uur. Buiten deze tijden om kunt u altijd op afspraak langskomen. Bel of mail om een afspraak te maken.

Daarnaast kunt u uiteraard altijd terecht in de Webshop. U kunt in de webshop ook een bestelling plaatsen om deze in de winkel op te komen halen, dan kunnen we de bestelling voor u klaarzetten.

Workshops/cursussen

De cursussen glas-in-lood/Tiffany van de dinsdag- en woensdagavond worden vanaf april gegeven in wijkcentrum De Tempel (ook in de Kasbah, aan Booggang 2) maar dan op maandag- en woensdagavond. De workshops zijn op Voorhof 6 in mijn ateljee of in in de Tempel. Zie voor meer info over de cursussen en workshops onder kopje Workshop.

Locatie

Erbee Glasateljee is gevestigd in de Kasbah , het door architect Piet Blom ontworpen complex op palen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op de ruime parkeerplaats, die vanaf de Zwavertsweg bereikbaar is.

Verdere informatie vind u onder de verschillende kopjes op deze website.