Basiscursus Tiffany

Wanneer Iedere maandag- en woensdag avond. 19.45 - 21.45 uur
Aantal 5 lessen van 2 uur
Kosten € 100,00 inclusief materiaal en gebruik van gereedschap.

De cursus

Erbee Glasateljee heeft jarenlange ervaring in het geven van cursussen aan particulieren. We bieden een basiscursus van 5 lessen van 2 uur in de Tiffany-techniek. Er wordt één werkstuk gemaakt. Hiervoor kunt u een keuze maken uit een aantal ontwerpen die specifiek geschikt zijn om de techniek aan te leren.

Met behulp van dit ontwerp leert u snijmallen maken, glassnijden, glasslijpen, solderen en alle andere handelingen die nodig zijn om tot een fraai eindresultaat te komen. Er zijn 2 begeleiders, waarvan één gecertificeerd glazenier is. Voor veel mensen is deze cursus het begin van een unieke hobby met veel spannende mogelijkheden!

De lessen hoeven niet op 5 opeenvolgende avonden gevolgd te worden. De lessen moeten wel binnen een periode van 3 maanden afgerond zijn. Als er plaats is kunt u ieder moment van het jaar instromen. Het cursusgeld is inclusief het materiaal dat u verbruikt, en het gebruik van gereedschappen en apparatuur.

Bovenstaande lessen op maandag- of woensdagavond kunnen het hele jaar door gevolgd worden. Alleen tijdens de vakantieperiodes van de basisscholen in de regio Noord zijn er geen lessen.

Aanmelden kan door het sturen van een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de nodige gegevens, telefonisch of persoonlijk in de winkel.

Vervolglessen

Als u de basiscursus Tiffany gedaan heeft, maar toch nog verder wilt werken onder begeleiding, bijvoorbeeld bij de uitvoering van een groter werkstuk, kunt u ook op dinsdag- of woensdagavond terecht. U bepaalt zelf wanneer u komt, en betaald per les. De materialen die u gebruikt zijn voor eigen rekening. Graag even melden als u komt.